Online söker ekonomichef

OBS! Tjänsten är tillsatt.

 

Online Fulfillment Sverige AB söker en ekonomichef som vill bidra och delta i en växande koncern.

Om Online Fulfillment Sverige AB

Online skapar värdefulla dialoger mellan företag och människor. Vi har sedan 1993 skapat tiotals miljoner relationer mellan våra uppdragsgivare och deras kunder genom telemarketing, kundservice, mötesbokning med mera. Vi hjälper företag att bygga kundlojalitet och öka sin försäljning genom att kombinera rätt teknik, rätt människor och rätt kompetens i alla kunddialoger vid rätt tillfälle, oavsett kanal. Vi bevisar det genom att sedan starten vara pålitliga, tillgängliga och initiativtagande och värna om uppdragsgivarens intressen genom en välorganiserad infrastruktur och organisation med hög innovationsgrad.

Online är det största företaget i koncernen Online Business Group International som för närvarande består av sex bolag och med en årsomsättning på cirka 110 miljoner kronor. Bolagen i gruppen bedriver verksamhet inom callcenter, rekrytering och uthyrning av främst läkare, samt managementkonsulting för callcenter. Gruppens mål är att genom långsiktig och stabil tillväxt generera en kontinuerlig och stigande avkastning. Gruppen är helt privatägd med säte i Lund.

Arbetsuppgifter

Som ekonomichef ansvarar du för månadsredovisning och löneadministration för samtliga svenska bolag. Du sammanställer även årsbokslut, årsredovisningar, koncernredovisning samt skattedeklarationer. Till din hjälp har du en ekonomiassistent samt en löneassistent.

Då verksamhetens främsta kapital är de anställda, är HR-avdelningen införlivad under ekonomichefen.

Tjänsten är lokaliserad till Lund och du kommer att arbeta direkt med VD, försäljningschef, IT-chef och platschefer.

Passande bakgrund

Vi tror att du idag har arbetat med liknande arbetsuppgifter under ett antal år på medelstora bolag vars företagskultur är opretentiös, snabb och flexibel men samtidigt krävande. För tjänsten krävs att du har:

– civilekonomexamen

– arbetslivserfarenhet motsvarande tre år

– ansvarat för minst två årsbokslut för ett medelstort företag

– erfarenhet av lönehantering

Det är mycket meriterande om du har arbetat med utvecklingsprojekt i dina tidigare roller liksom erfarenhet och kunskap av verksamhetsstyrning och tillväxt, till exempel som controller.

Om du vill ha mer information kontakta Urban Ståhl på e-post urban.stahl@onlinesverige.se eller 046-270 10 00. Hit skickar du även din ansökan.