Online söker Employer Branding Expert

Vi söker en marknadsförare med inriktning mot rekrytering

Online Fulfillment Sverige AB söker en marknadsförare som vill bidra till rekryteringen av medarbetare till en växande koncern.

Arbetsuppgifter

Online växer och har ett stort behov av att knyta till sig personal som kan bidra till att uppfylla de krav som företagets uppdragsgivare har inom kundservice och telemarketing. Du kommer att vara delaktig i rekryteringen av personal till vårt kontor i Lund.

  • Koordinera rekryteringsbehovet till olika projekt inom Online.
  • Skapa marknadsaktiviteter, fysiska såväl som i sociala media, för att marknadsföra Online mot potentiella framtida medarbetare.
  • Kontakta intresserade kandidater, göra en första screening, och eventuellt boka in för intervju
  • Utvärdera vilka genomförda marknadsaktiviteter har haft för vidare effekt för vidare utveckling av nya

Passande bakgrund

Vi kan tänka oss olika bakgrund på dig som passar för denna tjänst. Vi tror att du har erfarenhet av marknadsföring och administration med några års arbetslivserfarenhet. Oavsett så är du nyfiken, engagerad och är sugen på att fortsätta utvecklingen av vår personalmarknadsföring.

Som person är du social, driven och glad. Du tycker det är roligt att gå till arbetet och trivs att arbeta i team. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper så att du passar in och trivs i vårt befintliga gäng.

Olika nivåer på tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Om du vill ha mer information, kontakta site manager Kira Bolding på e-post kira.bolding@onlinesverige.se. Hit skickar du även din ansökan med CV och ett personligt brev.

Om Online Fulfillment Sverige AB

Online skapar värdefulla dialoger mellan företag och människor. Vi har sedan 1993 skapat tiotals miljoner relationer mellan våra uppdragsgivare och deras kunder genom telemarketing, kundservice, mötesbokning med mera. Vi hjälper företag att bygga kundlojalitet och öka sin försäljning genom att kombinera rätt teknik, rätt människor och rätt kompetens i alla kunddialoger vid rätt tillfälle, oavsett kanal. Vi bevisar det genom att sedan starten vara pålitliga, tillgängliga och initiativtagande och värna om uppdragsgivarens intressen genom en välorganiserad infrastruktur och organisation med hög innovationsgrad.

Online är det största företaget i koncernen Online Business Group International som för närvarande består av sex bolag och med en årsomsättning på cirka 110 miljoner kronor. Bolagen i gruppen bedriver verksamhet inom callcenter i Sverige och England, marknadsundersökningar, personaluthyrning av läkare, samt managementkonsulting för callcenter. Gruppens mål är att genom långsiktig och stabil tillväxt generera en kontinuerlig och stigande avkastning. Gruppen är helt privatägd med säte i Lund.