Online söker erfaren mötesbokare

Online Fulfillment Sverige AB söker en erfaren mötesbokare som vill bidra och delta i en växande koncern.

Om Online Fulfillment Sverige AB
Online skapar värdefulla dialoger mellan företag och människor. Vi har sedan 1993 skapat tiotals miljoner relationer mellan våra uppdragsgivare och deras kunder genom telemarketing, kundservice, mötesbokning med mera. Vi hjälper företag att bygga kundlojalitet och öka sin försäljning genom att kombinera rätt teknik, rätt människor och rätt kompetens i alla kunddialoger vid rätt tillfälle, oavsett kanal. Vi bevisar det genom att sedan starten vara pålitliga, tillgängliga och initiativtagande och värna om uppdragsgivarens intressen genom en välorganiserad infrastruktur och organisation med hög innovationsgrad.

Online är det största företaget i koncernen Online Business Group International som för närvarande består av sex bolag och med en årsomsättning på cirka 110 miljoner kronor. Bolagen i gruppen bedriver verksamhet inom callcenter, rekrytering och uthyrning av främst läkare, samt managementkonsulting för callcenter. Gruppens mål är att genom långsiktig och stabil tillväxt generera en kontinuerlig och stigande avkastning. Gruppen är helt privatägd med säte i Lund.

Arbetsuppgifter
Som mötesbokare arbetar du med att kontakta presumtiva uppdragsgivare till främst Online, men på sikt även till de andra bolagen i gruppen. Målet är att boka in kundmöten för Onlines försäljningschef med höga beslutsfattare på stora och medelstora bolag runt om i Skandinavien. Du kommer vara delaktig i att prospektera och genomföra research på bolagen och kontaktpersoner. Efter en genomförd bokning ansvarar du för att kontinuerligt hålla kontakten med bolaget via både e-post och telefon för att säkerställa att mötet blir av. Du är också den som hanterar eventuella ombokningar.

Du blir den första mötesbokaren på Online och eftersom bolagsgruppen växer finns goda möjligheter till utveckling. På sikt kommer fler mötesbokare anställas både för att svara mot Onlines behov av bokade möten och för att Online i ännu större utsträckning ska bli en ledande aktör inom outsourcad mötesbokning.

Tjänsten är lokaliserad till Lund, på heltid och du kommer att arbeta kontorstid.

Passande bakgrund
Vi tror att du redan idag är en erfaren mötesbokare med starkt personligt driv och dokumenterade mycket goda resultat. Prestigelöshet och flexibilitet är viktigt samtidigt som du har säljet i blodet och triggas av att prestera och kunna påverka din egen lön. Som person är du social, driven och glad. Du måste trivas med att arbeta självständigt och vara lösningsfokuserad. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper så att du passar in och trivs i vårt befintliga gäng. Meriterande om du har erfarenhet av CRM-system och prospektering via t.ex. LinkedIn.

Om du vill ha mer information kontakta Stefan Nordborg på e-post stefan.nordborg@onlinesverige.se eller 076-204 77 72. Hit skickar du även din ansökan.