Försäkringsförmedlare, Umeå

Vi växer och söker nu nya försäkringsförmedlare till vårt kontor i Umeå. Tjänsten innebär förmedling av försäkringar via telefon till våra uppdragsgivares befintliga och nya kunder. God förståelse av försäljning och service är viktigt för att lyckas som försäkringsförmedlare. Vi tror att detta är förmågor som kan läras in och vi ger dig därför verktygen att utvecklas inom dessa områden. Vårt mål är att våra medarbetare hela tiden skall utvecklas och få nya utmaningar, det finns därför stora utvecklingsmöjligheter för dig som har viljan att växa med oss. Vi värdesätter alltid hög kvalitet i våra samtal med kunder och vi ser därför att du är en person som alltid tänker på kundens bästa!

Vi arbetar i dagsläget med ett antal stora och mycket välkända svenska och internationella försäkringsbolag. Tjänsten innebär att du dels genomgår en välbeprövad säljutbildning. Utöver det genomgår du även en detaljerad försäkringsutbildning som innebär att du blir legitimerad och licensierad försäkringsförmedlare.

Vårt lönesystem gör det möjligt för dig att påverka din lön genom ett provisionssystem, samtidigt som du har en garanterad lägsta lön enligt kollektivavtal med Unionen.

Om dig

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en positiv inställning till försäljning. Vi vill att du är målinriktad och att du är positiv till mångfald, jämställdhet och värnar om allas lika värde. Det är en fördel om du är tävlingsinriktad men du behöver även klara av en motgång.

Vi ser det som ett plus om du är aktiv inom en idrott eller att du har en kreativ sida i form av konst, musik eller teater. Har du dessutom tidigare ledarskapserfarenheter och vågar ta för dig i sociala sammanhang är det meriterade för tjänsten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från försäljning eller bank, men det är inget krav. Har du dokumenterad erfarenhet från försäkringsförmedling är det självklart ett stort plus.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du

  • Har gymnasiekompetens, meriterade om du innehar universitetsstudier
  • Har tidigare någon form av arbetslivserfarenhet
  • Vid eventuell anställning görs ett utdrag från belastningsregistret
  • Gott ekonomiskt beteende, vilket t.ex. innebär att du ej får inneha någon betalningsanmärkning

Det absolut viktigaste för oss är vem du är som person och att du vill lära dig försäljning och service! Vi har kollektivavtal genom Unionen (www.unionen.se) och är självfallet medlemmar i branschorganisationen Kontakta (www.kontakta.se).

Övrigt

Lön: Enligt kollektivavtal med Unionen.

Anställningsvillkor: Provanställning 6 månader, därefter tills vidare.

Arbetsplats: Vårt fina kontor i centrala Umeå

Ansökan

Maila din ansökan till malin.oman@onlinesverige.se eller ansök här.

Online skapar värdefulla relationer mellan företag och människor. Sedan 1993 har vi skapat tiotals miljoner relationer mellan våra uppdragsgivare och dess kunder genom telemarketing, kundservice, mötesbokning med mera. Online hjälper företag att bygga kundlojalitet och öka sin försäljning, genom att kombinera rätt teknik, rätt människor och rätt kompetens i kunddialoger vid rätt tillfälle oavsett kanal.