Denna vecka stöttar vi Musikhjälpen

Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. En del barn som lever i fattigdom tvingas bidra till familjens försörjning och att sälja sin kropp kan ibland vara det enda alternativet. Vi på Online vill därför vara med och stötta årets Musikhjälpen, som går av stapeln i Umeå, där temat för i år är ”Barn är inte till salu”.

Vi kommer engagera våra anställda och skapa en gemensam känsla av att alla kan göra något och tillsammans kan vi göra mycket. Alla våra medarbetare kommer motiveras till att själva samla in pengar genom bidrag, loppisar etc. Utöver det kommer Online bidra direkt till insamlingen genom att skänka 1% av omsättningen de dagar när våra kontor når dagsmålen. Vår plan är sedan att personal från Umeåkontoret på fredag den 15/12 tillsammans besöker buren efter veckans insamling. I ett tredje steg har vi frågat våra uppdragsgivare om de vill vara med och bidra i vår insamling. Uppnår vi sedan våra gemensamma mål så bidrar de med en valfri summa till insamlingen. På så vis vinner vi alla på upplägget och dessutom bidrar vi tillsammans till något riktigt bra.

Om du vill vara med och skänka en slant så är länken till vår insamling: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/onlinehjalpen