Säljare för Göta Energi, Lund

Under våren 2018 expanderar vi vår elförsäljning och vårt samarbete med Göta Energi. Tillsammans gör vi en storsatsning i hela landet och söker nya säljare till vårt kontor i Lund. Kom och väx med oss!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med försäljning av elavtal åt Göta Energi. Sedan starten av samarbetet med Göta Energi 2013 har försäljningen gått över förväntan, vilket har resulterat i att vi nu expanderar teamet.

God förståelse av försäljning och service är viktigt för att lyckas som säljare. Vi tror att detta är aspekter som kan läras in och vi ger dig därför verktygen att utvecklas inom dessa områden. Som säljare för Göta Energi får du:

  • En säljutbildning som utvecklats av Online i vilken du lär dig avancerad retorik och samtalstekniker såsom behovsanalys, fokusskiften, avslutstekniker, invändningshantering, DISC-analys, med mera.
  • Vi värdesätter alltid hög kvalitet i våra kunddialoger och vi lär dig hur du använder din egen personlighet för att genomföra dialoger som känns naturliga för både dig och kunden.
  • En gedigen produktutbildning i vilken du inte bara får kunskap om Göta Energi utan även hur elbranschen i Sverige är uppbyggd och fungerar.

Onlines målsättning är att alla våra medarbetare hela tiden skall utvecklas och få nya utmaningar. Därför finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig som har viljan att växa med oss.

Vem söker vi

Vi söker dig som är målinriktad. Det är en fördel om du är tävlingsinriktad men du behöver även klara av motgångar. Vidare är du positiv till mångfald, jämställdhet och värnar om allas lika värde. Självklart är du ansvarsfull och har en positiv inställning till försäljning.

Vi ser det som en fördel om du är aktiv inom en idrott eller att du har en kreativ sida i form av konst, musik eller teater. Har du dessutom tidigare ledarskapserfarenheter och vågar ta för dig i sociala sammanhang är det meriterade för tjänsten. Har du tidigare erfarenhet av försäljning är det meriterande, men det är inget krav.

Det absolut viktigaste för oss är vem du är som person och att du vill lära dig försäljning och service! Vi har kollektivavtal genom Unionen (www.unionen.se) och är självfallet medlemmar i branschorganisationen Kontakta (www.kontakta.se).

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du

  • Har fyllt 18 år
  • Har gymnasiekompetens, universitetsstudier är meriterande
  • Har tidigare någon form av arbetslivserfarenhet

Övrigt

Lön: Provisionslön och garanterad månadslön enligt kollektivavtal med Unionen.

Arbetstider: Vardagar 08:15-16:45, eller enligt överenskommelse

Arbetsplats: Lund

Ansökan

Skicka din ansökan via mail till jobb_lund@onlinesverige.se eller ansök här.

Om du har frågor eller vill ha mer information, kontakta Kira Bolding på 070-462 03 69 eller kira.bolding@onlinesverige.se.