online_slide_home

Våra värderingar skapar värden

Online existerar på grund av att det finns ett behov av de tjänster vi levererar. Online existerar på grund av att våra kunder anser att vi utför dessa bättre än våra konkurrenter. För att Online ska fortsätta att existera måste vi alltid kunna leverera de tjänster våra kunder efterfrågar, överträffa deras förväntningar och göra det bättre än våra konkurrenter.

Kvalitet

På Online, försöker vi alltid uppnå bästa kvalitet i allt vi gör. Vi ska främja våra kunders verksamhet och samtidigt skapa värden för oss själva på lång och kort sikt. På detta sätt, kan vi överträffa våra kunders förväntningar.

Effektivitet

På Online, arbetar vi efter inställningen att prioritera uppgifter som tar kortast tid att utföra i förhållande till effekten som resultatet får för oss och för våra kunder. På så sätt, uppnår vi högsta effektivitet och arbetar fokuserat med våra kunders behov.

Kunskap

På Online, är kunskap en nyckelvärdering. Vi tror på en ständig utvecklingsprocess där alla anställda tar ansvaret att öka sina kunskaper och färdigheter i syfte att förbättra sitt arbete. Det är därför vår kunskap upplevs som korrekt och relevant av våra kunder.

Respekt

På Online, är alla anställa en del av företaget. Vi tror på respekt för den enskilde individen och kamratskap och gemenskap mellan kollegor. Vi tar ansvar för varandras utveckling och välmående och att vi når framgångar tillsammans med våra kunder.

Engagemang

På Online, visar vi engagemang i alla arbetsuppgifter genom att reflektera, ställa frågor, och sätta in uppgiften i ett större sammanhang. Online är byggt av människor med entreprenörskap och personlig drivenhet. Det är därför vi fortsätter att söka nya vägar för att förbättra och utveckla Online till förmån för våra kunder.

Kontakta oss

Online Fulfillment Sverige AB
Skiffervägen 10
224 78 Lund
Telefon: 046 – 270 10 00
E-post: info@onlinesverige.se

Denna vecka stöttar vi Musikhjälpen

Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. En…

Väx med oss! Flera lediga tjänster i Lund och Umeå

Online växer tillsammans med våra uppdragsgivare och vi har…

TellMeNow - framtidens sätt att mäta kundnöjdhet

Vad tycker dina kunder om dina produkter/tjänster? Vi lanserar…

Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst

046–270 10 00

LinkedIn

Facebook

E-post