Förvandla besökare på din sajt till kunder.

Med människor på din hemsida tar vi en första kontakt med besökare och inleder en dialog. Vi hjälper, guidar och säljer ditt erbjudande eller skapar ett lead åt dig.

Värdefulla besök skapar nya affärer

Många besökare på sin hemsida är inte aktiva kunder men är intresserade av vad du erbjuder. Vi fångar upp deras intresse och hjälper dem på vägen till ett aktivt beslut att komma i kontakt med dig för att diskutera ett framtida samarbete.

Mänsklig närvaro skapar trygghet

Våra agenter kan försäljning och service. Vi behandlar ditt erbjudande som om det var vårt eget. Vi gör det enkelt för kunden att ta kontakt via chatt eller genom att bli uppringd, vilket minskar tröskeln till att fortsätta en dialog med dig.

Vill du veta mer?

Låt dina kunder kommunicera med människor!

Låt kunden ange sitt telefonnummer och bli uppringd 08.00 – 22-00, eller använd chatt för att förvandla tysta besökare till kunder med en svarstid på mindre än 30 sekunder.

SÅ HÄR GÖR VI

FÖRBEREDELSER

1. Innan vi börjar går vi tillsammans igenom uppdraget, vilka förväntningar ni har, utestående frågor med mera, vilket resulterar i ett avtal mellan oss.

2. Vi installerar en chatt på er hemsida. Detta görs enkelt genom att ni får ett script som läggs in på hemsidan. Resten sköter vi. Vill ni kombinera med bot och FAQ så kan vi hjälpa er med det också. Läs mer om det här.

3. Vi utbildar våra agenter, vilka är tränade i att skapa och genomföra kunddialoger på nätet, i din produkt och ditt erbjudande. Vi gör det genom en utprövad metodik, i vilken du bidrar med svar på vanligt förekommande frågor och givetvis också USP:ar.

GENOMFÖRANDE

Vi finns med riktiga människor på din sajt måndag till söndag 08.00 – 22.00. Med chatt och/eller telefon hjälper vi besökarna genom att besvara enklare frågor, samt använder dialogen till att konvertera besökaren till att ta ett aktivt beslut om att få direktkontakt med dig.

I chatten har vi möjlighet att proaktivt bjuda in besökare till att starta en dialog genom ett intresseväckande meddelande. Med telefon kan besökaren ange ett nummer att bli uppringd på.

Vi konverterar besökaren till lead/prospekt, och sedan tar du över kunder för att genomföra nya affärer. Vi använder då samma metodik som vid vår mötesbokningstjänst, vilken du kan läsa mer om här.

RAPPORTERING

Du har alltid tillgång till information om vad tjänsten ger, vad vi chattar med dina besökare om, samt siffror över hur många vi konverterar till prospekts åt dig.

Vi brukar med jämna mellanrum, utifrån vad som passar oss båda, ha avstämningsmöten för att gå igenom nyckeltal, vilket värde tjänsten tillför er samt hur vi kan vidareutveckla den för att öka värdet för dig.

ENKEL AFFÄRSMODELL

Vi gör det enkelt för dig.

Vi debiterar en fast månadsavgift som inkluderar:

  • Chatt- och telefonverktyg
  • Serviceutbildade säljare på din sajt 08-22 måndag till söndag
  • Ett visst antal chattar och/eller uppringningar av kunder

Det innebär att du alltid vet vad tjänsten kostar per månad och kan utvärdera resultatet av vårt arbete med dina övriga nyckeltal.

Du har möjlighet att testa i tre månader utan vidare förpliktelse. Under denna tid utvärderar vi vilken potential tjänsten har för dig.

INSIKTER

keyboard_arrow_up