Förvandla besökare på din sajt till leads.

Med människor på din hemsida tar vi en första kontakt med besökare och inleder en dialog. Vi hjälper, guidar och säljer ditt erbjudande eller skapar ett lead åt dig.

Värdefulla besök skapar nya affärer

Många besökare är inte aktiva kunder men intresserade av vad du erbjuder. Alla besökare på din hemsida är inte aktiva kunder men kan vara intresserade av vad du erbjuder. Vi fångar detta intresse till ett aktivt beslut att vilja komma i kontakt med dig för att diskutera en framtida affär.

Mänsklig närvaro skapar trygghet

Våra agenter kan försäljning och service. Vi behandlar ditt erbjudande som det vore vårt eget. Vi gör det enkelt för kunden att ta kontakt genom chatt eller att bli uppringd vilket minskar tröskeln att få och fortsätta dialogen med dig.

HÖR AV DIG!

Hör av dig så förklarar vi hur
du kan förvandla besökare
till leads på din sajt.

Låt människor kommunicera med din kunder!

Låt kunden ange sitt telefonnummer och bli uppringd 08.00 – 22-00. Eller använd chatt för att förvandla tysta besökare till att bli kunder med svarstid inom 30 sekunder.

SÅ HÄR GÖR VI

FÖRBEREDELSER

1. Innan vi börjar går vi tillsammans igenom uppdraget, vilka förväntningar ni har, utestående frågor, med mera vilket resulterar i ett avtal mellan oss.

2. Vi installerar en chatt på er hemsida. Detta görs enkelt genom att ni får ett script som läggs in på hemsidan. Resten sköter vi. Vill ni kombinera med botar och FAQ så kan vi hjälpa er med det också, läs mer om detta här

3. Vi utbildar våra agenter som är tränade i att skapa och genomföra kunddialoger på nätet i din produkt och erbjudande. Vi gör det genom en utprövad metodik i vilken du bidrar med svar på vanligt förekommande frågor och inte minst USPar.

GENOMFÖRANDE

Vi finns med riktiga människor på din sajt måndag till söndag mellan klockan 08.00 – 22.00. Med chatt och/eller telefon hjälper vi besökarna att besvara enklare frågor och använder dialogen till att konvertera besökaren till att ta ett aktivt beslut om att få direktkontakt med dig.

I chatten har vi möjlighet att proaktivt bjuda in besökare till att starta en dialog genom ett intresseväckande meddelande. Med telefon kan besökaren ange sitt nummer som denne vill bli uppringd på.

Vi konverterar besökaren till ett lead/prospekt och sedan tar du över kunder för att genomföra nya affärer. Vi använder då samma metodik som vid vår mötesbokningstjänst, läs gärna mer här.

RAPPORTERING

Du har alltid tillgång till vad tjänsten ger, vad vi chattar med dina besökare om och hur många vi konverterar till prospekts åt dig.

Vi brukar med jämna mellanrum, utifrån vad som passar oss båda,  ha avstämningsmöten för att gå igenom nyckeltal, vilket värde tjänsten tillför er samt hur vi kan vidareutveckla den för att öka värdet för dig.

ENKEL AFFÄRSMODELL

Vi gör det enkelt för dig.

Vi debiterar en fast månadsavgift som inkluderar:

  • Chatt- och telefonverktyg
  • Serviceutbildade säljare på din sajt 08-22 måndag till söndag
  • Ett visst antal chattar och/eller uppringning av kunder

Detta innebär att du alltid vet vad tjänsten kostar per månad och kan utvärdera resultatet av vårt arbete med dina övriga nyckeltal.

Du har möjlighet att testa i tre månader utan vidare förpliktelse. Under denna tid utvärderar vi vilken potential tjänsten har för dig.

Meny