[rev_slider_vc alias=”chat-botar”]

Bygg kundrelationer online med chatt

Många sajter och digitala annonser är skyltfönster. De presenterar och visar upp, men har inga funktioner för att engagera en förbipasserande kund. Därför är säljkonverteringen låg trots i många fall hög besöksstatistik. Med Online kan din sajt bli en bättre säljkanal. Genom en chattbot och liveagenter kan dina besökare direkt få svar på frågor – och du kan starta kunddialoger.

Människor skapar relationer

Med livechatt bemannas dina digitala kanaler, vilket gör att du snabbt kan ge svar på vanliga frågor om ditt erbjudande och om dig. Tillgängligheten ger dig full effekt av din digitala satsning, skapar liv i din digitala kanal och proaktivt bygger relationer. För en direkt dialog med dina kunder och fånga upp vad de tycker, tänker och frågar.

Livechat 08-22

Vi förstärker dina webbsidor, annonser, formulär med mera med en livechatt måndag till söndag, klockan 08-22.

Försäljning 08-22

Med säljare online får dina kunder möjlighet att snabbt få svar på relevanta frågor och förankrar beslut om att genomföra köp.

Kundtjänst 08-22

Gör det enkelt för dina kunder att snabbt få svar på vanliga frågor. Erbjud direktkontakt med dig och personlig service online.

Använd teknik för att fånga besökare, etablera en dialog genom chattbotar eller med liveagenter och konvertera besökare till kunder. Genom att snabbt svara på frågor uppfattas ditt varumärke som tillgängligt och serviceinriktat. Besökaren får en bra upplevelse!

Botar effektiviserar och genererar information

Chattbottar och automatiserade flöden finns online dygnet runt för att ge och skapa information. Vissa chattbotar och funktioner är utmärkta för att attrahera nya kunder, andra är anpassade för kundservice. Oavsett så kan teknik proaktivt bjuda in till dialog och ge direkt hjälp. Kombinera en chattbot med en liveagent och utnyttja den fulla potentialen av att kombinera teknik och personlig service.

Skapa leads 24/7

Fånga besökare som utifrån beteenden online skulle kunna bli bra kunder. Lägg minimalt resurser på dem som inte är tillräckligt intresserade.

Support 24/7

Erbjud svar på vanliga kundfrågor dygnet runt utan att behöva använda en liveagent. Öka tillgängligheten och sänk samtidigt kostnaderna.

Banner/popups 24/7

Presentera en annons dygnet runt och gör den dessutom personligt anpassad utan att du behöver involvera annonsören.

Formulär 24/7

Erbjud alltid kontakt! Kombinera formulär med andra servicefunktioner: Vissa besökare vill chatta live. Andra vill bli kontaktade vid en viss tid i en viss kanal. Låt kunden välja!

Bottar 24/7

Chattbottar är utvecklade för olika syften. Vissa är duktiga på försäljning, andra på service. Online arbetar med flera olika leverantörer och kan hitta rätt bot för dina behov.

Personliga erbjudanden 24/7

Dra nytta av varje besökares unika beteenden och se till att ge dina befintliga kunder personliga och relevanta erbjudanden.

Använd teknik för att fånga besökare, etablera en dialog genom chattbotar eller med liveagenter och konvertera besökare till kunder. Genom att snabbt svara på frågor uppfattas ditt varumärke som tillgängligt och serviceinriktat. Besökaren får en bra upplevelse!

Chatta med oss så förklarar vi hur våra chatlösningar hjälper dig att bygga kundrelationer online  😉

Oavsett hur du vill kommunicera med dina kunder online kan vi hjälpa dig att nå ditt mål. Ge oss några minuter så förklarar vi hur vi kan hjälpa just dig.

Meny