Skapa och aktivera

I SignMeNow skapar du själv avtalet till dina kunder.
Utöver texter, den grafiska layouten och signeringsmetoder(BankID) kan du även skicka bekräftelsemejl efter signering.

Skicka ut till kund

Koppla avtalen till försäljningsaktiviteter som skapats i olika kunddialoger. Påminnelser för att signera ingår.
Du följer vilka och hur många kunder som har bekräftat i realtid.

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig!

80%

signerar ett avtal som skickats ut med SignMeNow

10 min

är den genomsnittliga tiden för att få ett avtal signerat.

82%

av alla utskickade avtal blir signerade innan den första påminnelsen.

SignMeNow:
Digitala Avtal med Online Sverige

Effektivitet är nyckeln till framgång i dagens snabbt tempo affärsmiljö. På Online Sverige är en av de sätt vi specialiserar oss på att hjälpa företag att öka sina försäljning och intäkter genom att förenkla avtalshantering. SignMeNow är en friktionsfri helhetslösning för dig som vill teckna digitala avtal med dina kunder och i samma flöde erbjuda onboarding av återkommande betalningar.

SignMeNow gör det möjligt för dig att skapa, skicka och underteckna digitala avtal smidigt. Digitala avtal erbjuder en oöverträffad effektivitet, säkerhet och miljövänlighet. Med ett digitalt avtal som gör det lätt för dina kunder att läsa och underteckna skapar du från början upplevelsen av att det är enkelt att vara kund. Och kunder som upplever det enkelt signerar direkt och stannar kvar längre. Säg hejdå till högar av papper och hej till en effektiviserad, digital framtid.

Förenkla avtalshanteringen för abonnemangsprodukter

Avtalshantering kan vara en överväldigande uppgift. SignMeNow är utvecklat för verksamheter med mycket höga volymer av B2C-avtal för abonnemangsprodukter och affärsbehovet av återkommande kunder. Med vår plattform kan du smidigt hantera dina avtal, behålla versionskontroll, spåra signeringsprocessen och automatisera påminnelser.

Skicka ut

Verifiera

Bekräfta

Klart!

 • Mottagare skickas in i SMN via fil eller API.
 • Skräddarsytt meddelande skickas ut.
 • Via SMS eller/och e-post.
 • Förifyllda kunduppgifter
 • Med Bank-ID eller knapptryckning
 • Kopia av avtal skickas till kund via e-post

Om SignMeNow

SignMeNow är en friktionsfri helhetslösning för dig som tecknar digitala avtal med dina kunder, vill erbjuda återkommande betalningar smidigt och följa upp dina kundrelationer med kundundersökningar. I ett enda smidigt flöde. Genom att göra just det kan SignMeNow öka konverteringen, höja kundupplevelsen och förlänga kundlivstiden.

Tre moduler i ett verktyg

Signering

Skapa det digitala avtal kunden ska signera och anpassa efter din varumärkesprofil. Koppla till ditt erbjudande och skicka ut i samband med att kunden beställer. Följ i realtid hur avtal signeras och skickas vidare till ditt kundsystem. Följ upp ej påskrivna med påminnelser eller ta direkt kontakt med kund.

Betalning

Erbjud kunder som bekräftat sitt avtal att i samma flöde välja mellan olika betalningsalternativ som e-faktura, autogiro och kortbetalning för att fullfölja affären. Erbjud kunden de alternativ som du vill ska finnas möjliga och förstärk redan från början din kundrelation.

Feedback

Följ upp dina kundrelationer med undersökningar via SMS. Lägg upp obegränsat antal NPS-, CSAT- eller CES-undersökningar och se utvecklingen och detaljerad statistik live.  Kunder tycker gärna till, ofta svarar 40%, på undersökningar via SMS-fråga. Hitta förbättringsmöjligheter som ger ökad försäljning, lojalitet och kundlivstid.

Varför ska mitt företag välja SignMeNow för digitala avtal?

 • Enkelhet:
  SignMeNow förenklar avtalsprocessen genom att låta dig skapa, skicka och signera digitala avtal online på ett användarvänligt sätt.
 • Effektivitet:
  Genom att använda vår plattform kan du öka effektiviteten i avtalshantering och spara värdefull tid.
 • Säkerhet:
  Utöver bara GDPR erbjuder vi hög säkerhet för dina kontrakt och digitala signaturer, vilket säkerställer att de är skyddade och juridiskt bindande.
 • Spårbarhet:
  Med SignMeNow kan du enkelt hålla koll på avtalsversioner, signaturer och automatiska påminnelser, vilket ger bättre kontroll över dina avtal.
 • Anpassningsbarhet:
  Vår plattform är fullt anpassningsbar efter ditt företags behov och krav, vilket gör det till en flexibel lösning.
 • Miljövänlighet:
  Genom att minska användningen av papper och fysiska signaturer bidrar du till en mer hållbar och miljövänlig affärspraxis.

Affärsmodell

Obegränsat antal användare, obegränsat antal utskick, inga volymkrav

Debitering per utskickat avtal till kund.
En fast avgift per månad.
Inga övriga avgifter för löpande användning av verktyget.

Digital Avtal: Kundcase

Lendo förmedlar inte endast lån. Med en försäljningsavdelning bestående av ett tjugotal säljare erbjuds Lendos kunder genom uppsökande försäljning att teckna en så kallad låneskyddsförsäkring. Kunder som tackar ja till erbjudandet får av säljaren ett SMS eller e-postmeddelande vars medföljande länk presenterar med försäkringsavtalet och dess villkor. Genom att med en enkel knapptryckning bekräfta villkoren och avtalet tecknas försäkringen (vars belopp därefter påförs den befintliga låneavin).

Utmaning

Innan Lendo valde att använda Signmenow skickades brev med villkor och avtal ut till kunderna vilket orsakade ökade omkostnader:

 • Förlorade potentiella kunder som aldrig konverterade till att bli betalande genom att ignorera avtalet när det efter ett par dagar landade i brevlådan.
 • Administrativa kostnader för utskick, porto, och registrering av returnerade påskrivna avtal.
 • Långsammare intäkter i den mening att kund inte kunde börja debiteras förrän returnerat påskrivet avtal var registrerat.

Lösning och resultat

Med Signmenow konverterar Lendo idag fler kunder snabbare och till en lägre kostnad:

 • Säljarna kan på några få sekunder tillhandahålla kund lagstadgad dokumentation. Kund kan omgående signera det digitala avtalet och vara försäkrad. Detta till en kostnad för Lendo som är en bråkdel jämfört med tidigare.
 • Kunder som av någon anledning inte returnerar det utskickade avtalet kan enkelt följas upp. Lendo har kontroll över viktiga nyckeltal som antalet utskickade avtal och konverteringsgrad men även var i signeringsprocessen kunden befinner sig: Har de öppnat avtalet, har de avbrutit, har de signerat? Allt värdefullt i den fortsatta dialogen med kunden om huruvida denne tvekar på grund av frågor eller funderingar.

Med Signmenow har låneskyddsförmedlingen hos Lendo effektiviseras och förbättras. Signmenow bidrar till ökade resultat genom fler konverterande kunder till en lägre administrativ kostnad.

För lokala elnätsbolag som är en del av Vattenfall är det viktigt att följa direktiv och krav från den centrala organisationen. För Vattenfall är hållbarhet något som genomsyrar hela organisationen vilket inkluderar att ha nöjda kunder.

Västerbergslagens Energi använder Signmenow för att löpande mäta kundupplevelsen efter att kunden har haft kontakt med kundservice. Direkt efter avslutad kundkontakt skickas SMS ut med förfrågan hur kunden upplevde servicen man precis har fått. Västerbergslagens Energi kan i realtid se hur kundnöjdheten utvecklas för att jämföra både enskilda agenter som organisationen som helhet.

Signmenow levererar både ett betygsvärde för upplevd kundnöjdhet och fritextsvar från kunder. Kundens bedömning och uppfattning synliggörs vilket blir ett värdefullt material för utveckling av både organisation såväl som enskilda agenter.

Om Online

70 milj SEK årsomsättning

Topp 10 kunder i oms

5,6 år genomsnitt relation

Tjänster på 5 marknader

Följer ISO 27001

Snittålder 34 år

Anställningstid snitt 3,8 år

e-NPS 30

Net Promoter Score 53

Snitt 8,7

>130 anställda

F.A.Q.

SignMeNow förenklar avtalsprocesserna genom att låta dig skapa, skicka och signera digitala avtal online. Dessutom förenklar de avtalshantering.

Ja, digitala signaturer har samma juridiska ställning och giltighet som fysiska signaturer. I ett avtal är det den verkliga avsikten som avgör dess rättsliga giltighet, oavsett vilket format det används i. 

Digitala avtal är snabbare och säkrare än traditionella pappersavtal. De har också en mycket snabb svarstid och hög genomförande hastighet. Dessutom är de 100% miljövänliga. 

Absolut! SignMeNow är utformat för att tillgodose behoven hos företag i alla storlekar, från startups till stora företag.

Ja, SignMeNow följer fullt ut GDPR-förordningen och säkerställer integritet och säkerhet för dina data.

Vår plattform erbjuder versionskontroll, spårning av underskrifter och automatiserade påminnelser, vilket gör avtalsförvaltning enkel och smidig.

Ja. Varje företag är unikt, och så är dess avtalsbehov. Online Sverige inser detta och erbjuder fullständig anpassning av avtal för att matcha ditt företags specifika krav. Oavsett om du är inom hälso- och sjukvård, fastigheter, finans eller någon annan bransch anpassar sig vår plattform till dig.

Säg hejdå till pappersarbete och hej till SignMeNow!
Kontakta oss idag och börja effektivisera dina digitala avtal!

Insikter

keyboard_arrow_up