Hållbar försäljning skapar värdefulla och lojala kunder

Vi säljer dina varor på ett sätt som gör att kundens förväntningar infrias, och lägger samtidigt grunden för ett långvarigt kundförhållande.

Tillgänglighet, erbjudande och värde

Skapa värde för dina kunder genom att vara tillgänglig i rätt kanal, med rätt erbjudande vid rätt tillfälle. Om du ser till att vara relevant utifrån dina kunders perspektiv så kommer de att lyssna på och köpa ditt erbjudande. Vi hjälper dig att nå dit.

Sälj hållbart

Kunder som upplever att kundlöftet håller blir lojala. Säljare som i sin jakt på nya kunder lovar mer än vad erbjudandet kan hålla eller som övertalar kunder som saknar behov orsakar bara onödiga kostnader och bidrar till en dålig kundupplevelse.

Boka ett möte med oss!

Det enklaste sättet att få reda på om vi är leverantören du letar efter är att boka ett möte med oss.

Telemarketing Callcenter

Öka din försäljning till nya och befintliga kunder

Med vår hjälp får du tillgång till plattformar och säljare som ökar din försäljning utan att du själv behöver stå för säljorganisationen. Kontakta oss för att bygga ihop den lösning just du behöver.

VI SKAPAR VÄRDEFULL FÖRSÄLJNING

RELEVANT

Oavsett i vilken kanal du säljer förväntar sig kunden att du håller en professionell dialog som är relevant, saklig och visar respekt. Onlines innesäljare är tränade i att vara tålmodiga för att i varje kontakt hålla en hög nivå som hjälper kunden att ta ett positivt beslut.

En innesäljare ska skapa känslor för dig och din produkt, fånga intresse och etablera kontakt för att kunna genomföra värdeskapande försäljning. Dialogen behöver upplevas som relevant och effektiv för att bidra till ökad försäljning och en bra kundupplevelse av ditt varumärke. Både produkten och säljprocessen måste vara relevant för din kund – då skapas värde.

PERSONLIGT

För framgångsrik försäljning krävs dialoger som är personliga och relevanta. När kunden känner att erbjudandet och produkten är relevanta och presenteras i rätt tid lyssnar de. Därför krävs en lyhördhet från vår sida, för att dialogen ska bli personlig och kännas naturlig och relevant för din kund.

För att skapa sådana personliga dialoger krävs rätt människor. Vi rekryterar genuina, relationsskapande innesäljare för att skapa rätt förutsättningar för personliga möten med dina kunder som leder till högre konvertering.

LÅNGSIKTIGT

Försäljning är dyrt och riskerar att bli en kostsam affär om kunderna inte blir lojala. Vi på Online förstår det och vet att våra kunder mäter vår prestation utifrån just detta. Det är därför vi månar om att våra innesäljare skapar värde och långsiktiga affärer.

Vi gör våra säljare delaktiga i hela värdekedjan och låter dem förstå vikten av att förankra ett beslut hos kunden samt ta ansvar för den kundrelation som de skapar i sitt arbete. Behöver du så många kunder som möjligt till vilket pris som helst? Då har du hamnat fel. Behöver du säljare som levererar bra och trogna kunder? Hör av dig till oss.

ALLTID FULL KOLL PÅ VAD SOM HÄNDER

Vi rapporterar hur dina kunder svarar och ger dig de nyckeltal och resultat du behöver för fortsatt försäljningsutveckling, presenterade via tydliga och enkla dashboards.

Du har en personlig kontakt hos oss som arbetar med ditt uppdrag och dina säljare.

Vår uppgift är att utveckla din försäljning för att både nå en högre försäljningskonvertering och bidra till en god kundlojalitet.

INSIKTER

Insikter

WEBBEN KAN SÄLJA MYCKET MER

Webben kan sälja mycket mer! 20 % ökad försäljning med mänsklig närvaro på sajt. Du går in i en affär och ett butiksbiträde tittar upp och ler mot dig. Kanske…
Insikter

ONLINE FÅR TRYGG KUNDKONTAKT 2021

VI ERHÅLLER ÅTERIGEN TRYGG KUNDKONTAKT 2021 Vi är stolta och glada över att återigen erhålla branschföreningen Kontaktas kvalitetsutmärkelse Trygg Kundkontakt som är en märkning för etiska kundkontakter i syfte att…
Insikter

SÅ NÖJDA ÄR VÅRA KUNDER

SÅ NÖJDA ÄR VÅRA KUNDER – RESULTAT AV KUNDNÖJDHETSUNDERSÖKNINGEN HÖSTEN 2020 Ett stort tack till alla våra kunder som tog sig tid att hjälpa oss! Genom att delta i vår…
Insikter

VI VÄXER I UK

Online växer i UK. Bokslutsåret 19/20 visade en omsättningsökning på 16 % för vår brittiska del av verksamheten med ett kraftig och stabilt reslutat. Nu fortsätter vi att växa! Fastighetsmarknaden…
Insikter

SÅ BOKAR VI BRA MÖTEN FÖR REVISIONSFIRMOR

Vi hjälpte en internationell revisionsbyrå på den svenska marknaden att boka riktigt värdefulla möten Utmaning Att boka försäljningsmöten är tidskrävande. För en organisation som vår kund – en internationell revisionsbyrå…
Boka möten för revisorer
Insikter

OM KUNDLOJALITET OCH FÖRSÄLJNING I LÅGKONJUNKTUR

Minskad försäljning, förlorade kunder och att inte attrahera nya får snabbt fatala konsekvenser, speciellt i en lågkonjunktur. Förutsättningar och formler som varit framgångsrika under högkonjunkturen upphör att gälla. Många företag…
Insikter

ÄR DU BEREDD PÅ NÄSTA KRIS HOS DIG?

Kriser du inte har erfarenhet av har du svårt att ta på allvar. Covid-19 visade att det osannolika kan inträffa. På några få veckor förändrades samhället av en sjukdom behandling…
Meny