Vad är en bra arbetsplats – för dig? 

Det är lätt att tro att jobb inom sälj och kundtjänst alltid handlar om adrenalin och tävlingsinstinkt – i alla fall att döma av majoriteten av jobbannonserna. Vi tror inte att det måste vara så.

Om du vill ha ett jobb med högt tempo och lyxig frukostbuffé lär du inte behöva leta särskilt länge. Allt fler arbetsgivare stoltserar med att sätta guldkant på tillvaron i form av pingisbord och påkostade firmafester – ovanpå ett jobb där du är vad du gör, där arbetsliv och privatliv alltmer flyter ihop och ingen vill vara den som går hem först på kvällen.

Frågan är hur många som faktiskt reflekterat över hur mycket den där pingisrundan på lunchrasten egentligen bidrar till balans och lycka i livet. Ett högt tempo kan låta häftigt i en värld som premierar fulla kalendrar och framgång i form av upptagenhet – men en kan undra vad som händer med den individuella medarbetaren mitt i allt adrenalin.

Trygghet och balans är ovärderligt

Alla är olika, och alla drivs av olika saker. Här på Online trycker vi mer på trygghet och gemenskap än lyx och extravagans. Vi bjuder ofta på fika, glass och roligheter – men det är inte det vi skryter om när vi letar nya medarbetare. Hit kommer de som vill jobba med en trygg arbetsgivare som sköter allt som ska skötas, i ett team där alla känner alla, där alla oavsett ålder får en sjyst arbetsmiljö, där vi har en sund kultur och chefen vet vem du är och lyssnar på dina idéer.

Vi har alltid utgått ifrån att ett arbetsliv är en del i vad som måste vara ett hållbart livspussel. Sedan kom pandemin, och det blev tydligare än någonsin att trygghet och balans är ovärderligt. Därför har vi fortsatt att erbjuda flexibilitet vad gäller att kombinera arbete hemifrån med tid tillsammans på kontoret. Våra medarbetare uppskattar det, inte bara för familjen och barnens skull – men för dem själva, för att de mår bra av rutiner och helt enkelt trivs på jobbet. För att trygghet kanske trots allt är det viktigaste vi kan erbjuda.

Blir det tråkigt då, utan lunchpingis? Inte alls. Faktum är att det blir ett ganska spännande gäng som jobbar tillsammans när människor i olika åldrar och med olika livserfarenheter möts – där den gemensamma nämnaren är att vi älskar att hjälpa människor och lösa problem. Och att vi tycker att adrenalin på jobbet är överskattat, kanske.

Som sagt, alla är olika. Om du också lockas av ett hållbart livspussel med tydliga arbetsrutiner och ett team som bryr sig vill vi jättegärna höra från dig.

Välkommen med din ansökan!

keyboard_arrow_up